Dagelijkse rubriek: kokkerellen met iKer
- Kryptozoid
- Forumgod
- Berichten: 17430
- Lid geworden op: 25 jan 2009, 22:14
Dagelijkse rubriek: kokkerellen met iKer
Naast de rubrieken Ysfoxy groet U, Elk Jaar Weer, en Beide Mijn Dag topics (die grotendeels door Richardus verzorgd worden) zal iKer ons voortaan dagelijks gaan vertellen wat ie heeft gegeten.
iKer, bij deze:
selamat makan, njang swietie, bon apetit!
iKer, bij deze:
selamat makan, njang swietie, bon apetit!
"'Samenleving' is een biologische constructie."
— Kryptozoid, lid 69
— Kryptozoid, lid 69
Re: Dagelijkse rubriek: kokkerellen met iKer
Welnu, dit topic ontdekt hebbende zal ik gelijk maar vertellen dat nu iKer ziek, zwak en misselijk is, nog zieker, zwakker en misselijker dan hij doorgaans pleegt te zijn in jullie beeld, mevrouw iKer kookte.
Mevrouw iKer had vandaag een simpel nieuw gerecht uit de Allerhande gepakt.
Aardappel-broccolistoofpot met koolvis

Simpel, voedzaam, verantwoord, duurzaam. En lekker.
de creme fraiche light was vervangen door creme fraiche op plantaardige basis, zo meende ik te begrijpen.
Smaak: broccoli met een heerlijke mosterdsmaak.
Structuur: de verschillende ingrediënten waren perfect op gaarte: niet te hard, niet te zacht, en duidelijk van elkaar te onderscheiden.
Kids: vonden die mosterdsmaak maar zozo.
Algemeen: goeie, stevige maaltijd voor het koude jaargetijde. De kabeljauw was in verband met de duurzaamheid vervangen door Koolvis.
Mevrouw iKer had vandaag een simpel nieuw gerecht uit de Allerhande gepakt.
Aardappel-broccolistoofpot met koolvis

Simpel, voedzaam, verantwoord, duurzaam. En lekker.
de creme fraiche light was vervangen door creme fraiche op plantaardige basis, zo meende ik te begrijpen.
Smaak: broccoli met een heerlijke mosterdsmaak.
Structuur: de verschillende ingrediënten waren perfect op gaarte: niet te hard, niet te zacht, en duidelijk van elkaar te onderscheiden.
Kids: vonden die mosterdsmaak maar zozo.
Algemeen: goeie, stevige maaltijd voor het koude jaargetijde. De kabeljauw was in verband met de duurzaamheid vervangen door Koolvis.
Extreemlinksche drammert
Re: Dagelijkse rubriek: kokkerellen met iKer
Loopt weer lekker die zin.iKer schreef:Welnu, dit topic ontdekt hebbende zal ik gelijk maar vertellen dat nu iKer ziek, zwak en misselijk is, nog zieker, zwakker en misselijker dan hij doorgaans pleegt te zijn in jullie beeld, mevrouw iKer kookte.
Enfin: mevrouw iKer kookte.
Extreemlinksche drammert
Re: Dagelijkse rubriek: kokkerellen met iKer
Gisteren ook iets lekkers.
Zelf uitgezocht, bereid door mevrouw iKer.
Gesmoorde venkel met paprika
Doodsimpel te bereiden.
Wij (tweeën) aten dit met rijst en zalm.
Maar smaakt hoogstwaarschijnlijk ook uitstekend bij wijn, bier, wodka.
Ook bij vlees en vegavlees, denk ik.
Zelf uitgezocht, bereid door mevrouw iKer.
Gesmoorde venkel met paprika
Doodsimpel te bereiden.
Wij (tweeën) aten dit met rijst en zalm.
Maar smaakt hoogstwaarschijnlijk ook uitstekend bij wijn, bier, wodka.
Ook bij vlees en vegavlees, denk ik.
Extreemlinksche drammert
Re: Dagelijkse rubriek: kokkerellen met iKer
Hallo kookvrienden!
Vandaag was het een simpel doordeweeks menuutje.
Vegaburger, rijst en salade
De salade bestond uit wat plakjes komkommer, traditionele sla en wat slakruiden gemengd met water en olie.
De maaltijd werd afgemaakt met een harde boer.
Vandaag was het een simpel doordeweeks menuutje.
Vegaburger, rijst en salade
De salade bestond uit wat plakjes komkommer, traditionele sla en wat slakruiden gemengd met water en olie.
De maaltijd werd afgemaakt met een harde boer.

Extreemlinksche drammert
- Krautsurfer
- Forum Diva
- Berichten: 22257
- Lid geworden op: 04 jan 2009, 19:19
- Locatie: Berlijn
Re: Dagelijkse rubriek: kokkerellen met iKer
Mijn vrouw kookt ook door de week.
Rijst met kip en groenten, 90% van de tijd...
Gisteren gegrilde Kiełbasa met brukselka en zebula!

Rijst met kip en groenten, 90% van de tijd...
Gisteren gegrilde Kiełbasa met brukselka en zebula!

Too Freud to live
Too Jung to die
Too Jung to die
Re: Dagelijkse rubriek: kokkerellen met iKer
En dat is..?Krautsurfer schreef:Gisteren gegrilde Kiełbasa met brukselka en zebula!
(Plaatje?)
Extreemlinksche drammert
- Krautsurfer
- Forum Diva
- Berichten: 22257
- Lid geworden op: 04 jan 2009, 19:19
- Locatie: Berlijn
Re: Dagelijkse rubriek: kokkerellen met iKer
braadworst met uien en spruitjes.
Hoe'st ermee?
Nog ziek?
Hoe'st ermee?
Nog ziek?
Too Freud to live
Too Jung to die
Too Jung to die
Re: Dagelijkse rubriek: kokkerellen met iKer
Klinkt lekker.
Goed.
Yep.
Ik ben benieuwd wat ik vandaag moet koken.
Mevrouw iKer heeft afgelopen weekend voor een hele week vers gekocht.
En voorraad voor 2 weken, mocht iedereen tegelijk in quarantaine moeten.
Goed.
Yep.
Ik ben benieuwd wat ik vandaag moet koken.
Mevrouw iKer heeft afgelopen weekend voor een hele week vers gekocht.
En voorraad voor 2 weken, mocht iedereen tegelijk in quarantaine moeten.
Extreemlinksche drammert
- Krautsurfer
- Forum Diva
- Berichten: 22257
- Lid geworden op: 04 jan 2009, 19:19
- Locatie: Berlijn
Re: Dagelijkse rubriek: kokkerellen met iKer
Die Poolse braadworsten zijn echt zoooo veel beter dan de doorsnee supermarkt-meuk.
Salade-tip van Krautsurfer:
2 tomaten (tros, of andere tomaten met smaak)
1 fijngehakte ui
1 eetlepel mango-chutney
1 scheut balsamico-azijn
1 bos verse gehakte koriander.
Eigen vinding, goed binnen te houden.
Salade-tip van Krautsurfer:
2 tomaten (tros, of andere tomaten met smaak)
1 fijngehakte ui
1 eetlepel mango-chutney
1 scheut balsamico-azijn
1 bos verse gehakte koriander.
Eigen vinding, goed binnen te houden.
Too Freud to live
Too Jung to die
Too Jung to die
- Krautsurfer
- Forum Diva
- Berichten: 22257
- Lid geworden op: 04 jan 2009, 19:19
- Locatie: Berlijn
Re: Dagelijkse rubriek: kokkerellen met iKer

Kan er dan niet eens een bedankje af?
Wat is dit voor forum!
Too Freud to live
Too Jung to die
Too Jung to die
- Billy Blitzkrieg
- Forum Diva
- Berichten: 20295
- Lid geworden op: 02 jan 2009, 13:08
Re: Dagelijkse rubriek: kokkerellen met iKer
Als fanatiek Partij voor de dieren stemmer kan ik onmogelijk een consument van braadworsten bedanken in culinaire zin 

Erelid der pro-multiculturele gedachtepolitie
Re: Dagelijkse rubriek: kokkerellen met iKer
Vanavond
Ravioli met kaasvulling en groente
De groente zal bestaan uit een Rode paprika, courgette, tomaat en verse basilicum.
Om het geheel te kunnen roerbakken zal het met een scheut olijfolie gepaard gaan.
Afgemaakt met wat zout en parmezaanse kaas.
Aangezien iKer nog wat ziekjes is zal mevrouw iKer wederom de honneurs waarnemen.
Koken de rest van de week zal er niet inzitten, tot zondag.
Ravioli met kaasvulling en groente
De groente zal bestaan uit een Rode paprika, courgette, tomaat en verse basilicum.
Om het geheel te kunnen roerbakken zal het met een scheut olijfolie gepaard gaan.
Afgemaakt met wat zout en parmezaanse kaas.
Aangezien iKer nog wat ziekjes is zal mevrouw iKer wederom de honneurs waarnemen.
Koken de rest van de week zal er niet inzitten, tot zondag.
Extreemlinksche drammert
Re: Dagelijkse rubriek: kokkerellen met iKer
* misschien morgen, zou kunnen.iKer schreef:Aangezien iKer nog wat ziekjes is zal mevrouw iKer wederom de honneurs waarnemen.
Koken de rest van de week zal er niet inzitten*, tot zondag.
Extreemlinksche drammert
- Krautsurfer
- Forum Diva
- Berichten: 22257
- Lid geworden op: 04 jan 2009, 19:19
- Locatie: Berlijn
Re: Dagelijkse rubriek: kokkerellen met iKer
Billy Blitzkrieg schreef:Als fanatiek Partij voor de dieren stemmer kan ik onmogelijk een consument van braadworsten bedanken in culinaire zin

De kat vond 'm ook lekker!
Too Freud to live
Too Jung to die
Too Jung to die
Re: Dagelijkse rubriek: kokkerellen met iKer
Die salade van je lijkt me behoorlijk heftigjes.
Is er ook één of andere keuken waarop het lijkt?
Deze bijvoorbeeld?

Is er ook één of andere keuken waarop het lijkt?
Deze bijvoorbeeld?

Extreemlinksche drammert
- Krautsurfer
- Forum Diva
- Berichten: 22257
- Lid geworden op: 04 jan 2009, 19:19
- Locatie: Berlijn
Re: Dagelijkse rubriek: kokkerellen met iKer
Ja, daar heeft het wel wat van weg.
Maar je moet het meer zoeken richting Thais / Indisch. Vanwege de Koriander en de Mango chutney.
Maar hij is echt erg lekker, en zo heftig is-ie niet.
Mevrouw Krautsurfer doet er een moord voor.
Maar je moet het meer zoeken richting Thais / Indisch. Vanwege de Koriander en de Mango chutney.
Maar hij is echt erg lekker, en zo heftig is-ie niet.
Mevrouw Krautsurfer doet er een moord voor.
Too Freud to live
Too Jung to die
Too Jung to die
Re: Dagelijkse rubriek: kokkerellen met iKer
Krautsurfer schreef:Mevrouw Krautsurfer doet er een moord voor.

Zal eens checken wanneer we weer Indiaas koken.
Extreemlinksche drammert
Re: Dagelijkse rubriek: kokkerellen met iKer
Mevrouw iKer was weer wat eigenwijs. Het werd niet verse basilicum, maar een kant en klaar sausje door de groenten.iKer schreef:Vanavond
Ravioli met kaasvulling en groente
De groente zal bestaan uit een Rode paprika, courgette, tomaat en verse basilicum.
Om het geheel te kunnen roerbakken zal het met een scheut olijfolie gepaard gaan.
Afgemaakt met wat zout en parmezaanse kaas.
Aangezien iKer nog wat ziekjes is zal mevrouw iKer wederom de honneurs waarnemen.
Koken de rest van de week zal er niet inzitten, tot zondag.
De courgette was gele courgette, biodynamisch van paps eigen tuin.
Steviger van structuur dan die groene turbogroeiers uit de kassen.
Extreemlinksche drammert
-
- Forumspammer
- Berichten: 5695
- Lid geworden op: 02 aug 2009, 20:46
Re: Dagelijkse rubriek: kokkerellen met iKer
Prima topic (zonder biefstuk) naar omstandigheden. 

Forumspammer
-
- Forumspammer
- Berichten: 5695
- Lid geworden op: 02 aug 2009, 20:46
Re: Dagelijkse rubriek: kokkerellen met iKer
Gegrilde sardines uit blik met sla en biefstuk.
Forumspammer
- Kryptozoid
- Forumgod
- Berichten: 17430
- Lid geworden op: 25 jan 2009, 22:14
Re: Dagelijkse rubriek: kokkerellen met iKer


"'Samenleving' is een biologische constructie."
— Kryptozoid, lid 69
— Kryptozoid, lid 69
Re: Dagelijkse rubriek: kokkerellen met iKer
Kryptozoid schreef:Zo zie je maar dat er in ieder mens een Richardus schuilt.

Nah goed, het kon erger, kookvrienden.
Vandaag was het de dag dat we de tweede helft van het eten van gisteren aten.
iKer vulde daarnaast zijn maag aan met Pasta met Parmezaanse kaas.
Een voedzame combi, uit de tijd dat iKer er al z'n geld aan hoeren en snoeren doorgejaagd had, en rotte aardappelen tot de gezonde basisingrediënten van zijn kookkunst behoorden.
Na: slagroomvla.
Je kunt zulks maar beter als man opeten,
voor de vrouw gaat uitdijen.
Extreemlinksche drammert
Re: Dagelijkse rubriek: kokkerellen met iKer
Hallo smulpapen!
Hier de maaltijd die iKer vandaag nuttigde:
Kofta.
Niet al te moeilijk, mist in bezit van een pak kofta (Knorr wereldgerechten), een courgette en een koe.

(Kofta pak)

(Courgette)

(Koe)
Op het pak staat hoe je deze elementen combineert tot een goeie maaltijd.
De koe moet je zien te verwerken tot gehakt. Op zich een takkekarwei, maar als dat klaar is heb je gelijk voor de hele winter gehakt! Genoeg om iedere week een keertje kofta te maken.
Tip 1: koop bij een aanbieding gelijk héél veel pakken Kofta. Dan heb je daar ook gelijk genoeg van voor de winter
Tip 2: laat de koe buiten tijdens hetg slachten. Zonder overdrijving kan ik stellen dat het slechten van zo'n beest een vreselijke teringbende oplevert.
Hier de maaltijd die iKer vandaag nuttigde:
Kofta.
Niet al te moeilijk, mist in bezit van een pak kofta (Knorr wereldgerechten), een courgette en een koe.

(Kofta pak)

(Courgette)
(Koe)
Op het pak staat hoe je deze elementen combineert tot een goeie maaltijd.
De koe moet je zien te verwerken tot gehakt. Op zich een takkekarwei, maar als dat klaar is heb je gelijk voor de hele winter gehakt! Genoeg om iedere week een keertje kofta te maken.
Tip 1: koop bij een aanbieding gelijk héél veel pakken Kofta. Dan heb je daar ook gelijk genoeg van voor de winter

Tip 2: laat de koe buiten tijdens hetg slachten. Zonder overdrijving kan ik stellen dat het slechten van zo'n beest een vreselijke teringbende oplevert.

Extreemlinksche drammert
- Kryptozoid
- Forumgod
- Berichten: 17430
- Lid geworden op: 25 jan 2009, 22:14
Re: Dagelijkse rubriek: kokkerellen met iKer
Ik had eigenlijk wel wat meer exotische gerechten verwacht van een cosmopoliet als jou, iKer, zoals sprinkhanen en mensenvlees.
"'Samenleving' is een biologische constructie."
— Kryptozoid, lid 69
— Kryptozoid, lid 69
Re: Dagelijkse rubriek: kokkerellen met iKer
Ben je helemaal belazerd! Ik ben voorheen kosmopoliet, nu burgerlul.Kryptozoid schreef:Ik had eigenlijk wel wat meer exotische gerechten verwacht van een cosmopoliet als jou, iKer, zoals sprinkhanen en mensenvlees.
Vergeet dat niet. >:)
Ik jaag nota bene roedels Antillianen uit mijn park alhier op maandelijkse basis.
Mijn vrouw heeft daarom onlangs de burgemeester nog een handje mogen geven.

iKer is in z'n leven niet verder gegaan dan allerhande vis en schelpdier, slakken, kikkerbilletjes, kangeroevlees ennuh... ik geloof dat ik iets vergeten ben. O ja: geloof dat ik eens struisvogel at. En het gebruikelijke wild natuurlijk. En kaviaar, maar da's zo langzamerhand ook voor het plebs. O ja, en onlangs truffelwijn, in Frankrijk. Dat was wel lekkah. De tijd dat ik veel uit eten ging ligt ook alweer 15 jaar achter me. Dat gaat allemaal in de pensioenspaarpot.
Anyway, anyhow: vandaag pannekoeken met tomaten/groentesoep.
Mevrouw iKer heeft door die laatste wat rundvleesbouillon gefikkerd, wat achterwege had mogen blijven.
Zo komt er van mijn vegetarische voornemens (helft van de dagen geen vlees/vis) niks terecht.
Omdat iKer door griep nu sterke gelijkenis vertoond met een kampbewoner uit januari '45 ook nog 2 grote haringen weggetikt.
Het zou mooi zijn als die in zijn aanminnig gelaat terechtkwamen, en niet waar ze altijd terechtkomen.
Net boven de witte broekriem.

Extreemlinksche drammert
Re: Dagelijkse rubriek: kokkerellen met iKer
omdat ik een bus slagroom had en niet wist wat er mee te doen,
heb ik een werkelijk geniale inval gekregen.....
1. men neme een druif (wit)
2. men steke deze druif) in de mond
3. neem snel de bus slagroom alvorens je je verslikt in de druif (begin misschien met een kleine druif).
4. steek het uiteinde van de bus in jou mond (mond niet sluiten, anders zal je bij het spuiten opzwellen!
5. spuit naargelang de grote van je mond slagroom naar binnen
6. smullen maar !!
zo breng ik mijn eenzame dagen door
heb ik een werkelijk geniale inval gekregen.....
1. men neme een druif (wit)
2. men steke deze druif) in de mond
3. neem snel de bus slagroom alvorens je je verslikt in de druif (begin misschien met een kleine druif).
4. steek het uiteinde van de bus in jou mond (mond niet sluiten, anders zal je bij het spuiten opzwellen!
5. spuit naargelang de grote van je mond slagroom naar binnen
6. smullen maar !!
zo breng ik mijn eenzame dagen door

Re: Dagelijkse rubriek: kokkerellen met iKer
iKer schreef:
(Koe)
Op zich een takkekarwei

Sometimes life is like blues. Sometimes life is like jazz.
Re: Dagelijkse rubriek: kokkerellen met iKer
Die vette hap hoort in een frietkraam.mr.T schreef:omdat ik een bus slagroom had en niet wist wat er mee te doen,
heb ik een werkelijk geniale inval gekregen.....
1. men neme een druif (wit)
2. men steke deze druif) in de mond
3. neem snel de bus slagroom alvorens je je verslikt in de druif (begin misschien met een kleine druif).
4. steek het uiteinde van de bus in jou mond (mond niet sluiten, anders zal je bij het spuiten opzwellen!
5. spuit naargelang de grote van je mond slagroom naar binnen
6. smullen maar !!![]()
zo breng ik mijn eenzame dagen door
Als je als automobilist moet blazen, zet dan je bril af,dat scheelt twee glazen.
Re: Dagelijkse rubriek: kokkerellen met iKer
Hetgeen iKer op de hap van vandaag brengt.
Het was iets van
Venkel met tomatenpuree en kaas.
Ik kan niet navragen wat mevrouw iKer ineen flanste, daar ze na de maaltijd lijkt te zijn overleden/verdwenen/weggelopen/verdwaald in iKer's kasteel.
Mijn gok: een paar knollen venkel kort koken, dan roerbakken met tomaat.
Ovenschaal invetten, de groenten in de schaal storten en daaroverheen een laagje tomatenpuree (dat kunt u, vermits in bezit van goede smaak- achterwege laten) en daar overheen parmezaanse kaas.
Of neen, laat dat laatste maar: doe die na 10 minuten in de oven (btw: 20 minuten, plusminus).
Die kaas was schandelijk verbrand.
Het was iets van
Venkel met tomatenpuree en kaas.
Ik kan niet navragen wat mevrouw iKer ineen flanste, daar ze na de maaltijd lijkt te zijn overleden/verdwenen/weggelopen/verdwaald in iKer's kasteel.
Mijn gok: een paar knollen venkel kort koken, dan roerbakken met tomaat.
Ovenschaal invetten, de groenten in de schaal storten en daaroverheen een laagje tomatenpuree (dat kunt u, vermits in bezit van goede smaak- achterwege laten) en daar overheen parmezaanse kaas.
Of neen, laat dat laatste maar: doe die na 10 minuten in de oven (btw: 20 minuten, plusminus).
Die kaas was schandelijk verbrand.
Extreemlinksche drammert
Re: Dagelijkse rubriek: kokkerellen met iKer
Ik proef hier een crisis. Verbrande kaas en verdwenen vrouwen zijn doorgaans geen goede tekens. Venkel is wel erg lekker.
Dus: alles komt goed.
Dus: alles komt goed.
~W
Re: Dagelijkse rubriek: kokkerellen met iKer
Ik ga zo eens even kijken in de echtelijke sponde.hgrk(zk) schreef:Ik proef hier een crisis. Verbrande kaas en verdwenen vrouwen zijn doorgaans geen goede tekens. Venkel is wel erg lekker.
Dus: alles komt goed.
Als ze daar ligt zal ze er van lusten!
(rooie billen zijn geil..!

Extreemlinksche drammert
Re: Dagelijkse rubriek: kokkerellen met iKer
Ik hoor wat gerommel; mevrouw iKer is weer boven water. 

iKer gaat zo maar eens eten, upstairs.


iKer gaat zo maar eens eten, upstairs.
Extreemlinksche drammert
Re: Dagelijkse rubriek: kokkerellen met iKer
ben zenuwachtig als een klein kind
pudding gemaakt
en ben aan het wachten tot die is afgekoeld...
.....met hagelslag (chocolade muizenstrond voor zij die het weer niet begrijpen
)

pudding gemaakt

.....met hagelslag (chocolade muizenstrond voor zij die het weer niet begrijpen

- Krautsurfer
- Forum Diva
- Berichten: 22257
- Lid geworden op: 04 jan 2009, 19:19
- Locatie: Berlijn
Re: Dagelijkse rubriek: kokkerellen met iKer
Ook nog tips voor eenpersoonsgerechten?
Re: Dagelijkse rubriek: kokkerellen met iKer
(klaz*) schreef:Ook nog tips voor eenpersoonsgerechten?


Eventueel is ook de helft van deze hoeveelheid te bestellen.
Extreemlinksche drammert
Re: Dagelijkse rubriek: kokkerellen met iKer
En eenpersoonsrecepten?
- Krautsurfer
- Forum Diva
- Berichten: 22257
- Lid geworden op: 04 jan 2009, 19:19
- Locatie: Berlijn
Re: Dagelijkse rubriek: kokkerellen met iKer
Je moet gewoon 1/250ste kameel nemen in plaats van een hele,( klasz*)


Too Freud to live
Too Jung to die
Too Jung to die
Re: Dagelijkse rubriek: kokkerellen met iKer
Als je een kleine ovenschaal koopt, en je halveert de hoeveelheden hier, dan eet je volgens mij een uitstekende maaltijd.(klaz*) schreef:En eenpersoonsrecepten?

Lasagne met champignons en spinazie

PS: ik vermoed een betere smaak dan het wat grauwe plaatje.
Bega trouwens niet de fout dit op te warmen: dat schijnt in geval van spinazie niet gezond te zijn.
Extreemlinksche drammert
Re: Dagelijkse rubriek: kokkerellen met iKer
Overigens zijn de meeste pastasausen goed op te delen/in te vriezen/op te warmen.
Pasta per portie koken.
Pasta per portie koken.
Extreemlinksche drammert
Re: Dagelijkse rubriek: kokkerellen met iKer
Voortsch is dit de lekkerste eenpersoonspizza:
De rest uit de serie is wel oké, deze is

De rest uit de serie is wel oké, deze is


Extreemlinksche drammert
Re: Dagelijkse rubriek: kokkerellen met iKer
straks een tartaartje..! 

Love Love Love.. Mild. Blijf luisteren. Blijf proberen.
- Siegfried Stahl
- Forumgod
- Berichten: 19973
- Lid geworden op: 20 jan 2009, 17:36
- Contacteer:
Re: Dagelijkse rubriek: kokkerellen met iKer
Dat ziet er uit alsof het al eens eerder gegeten is...iKer schreef:Voortsch is dit de lekkerste eenpersoonspizza:
De rest uit de serie is wel oké, deze is
" what the fuck are you talking about! Have you no ears (laughs)".
Johnny Lydon 1983
Siegfried Stahl. Lidnr.66.
Johnny Lydon 1983
Siegfried Stahl. Lidnr.66.
Re: Dagelijkse rubriek: kokkerellen met iKer
nu zometeen!!tzz schreef:straks een tartaartje..!

Love Love Love.. Mild. Blijf luisteren. Blijf proberen.
Re: Dagelijkse rubriek: kokkerellen met iKer
Het was weer een feest in Huize iKer.
Sperziebonen (van opa iKer, biologisch en wel), vegavlees in een paar soorten en maten, en friet.
En op dit moment staat iKer in de keuken de maalltijd voor moggûh te maken.
Hampreirolletjes in kaassaus uit de oven.
Met vlees, maar met biologische (en dus veel lekkerder) prei.
Sperziebonen (van opa iKer, biologisch en wel), vegavlees in een paar soorten en maten, en friet.
En op dit moment staat iKer in de keuken de maalltijd voor moggûh te maken.
Hampreirolletjes in kaassaus uit de oven.
Met vlees, maar met biologische (en dus veel lekkerder) prei.
Extreemlinksche drammert
Re: Dagelijkse rubriek: kokkerellen met iKer
Gisteren the forementioned Hampreirolletjes in kaassaus uit de oven..
Vandaag Paella uit blik.
Hoe of waar je paella eet, het smaakt altijd! Uit blik, vroeger had je een Iglo diepvriesmaaltijd, of nu die Knorr wereldgerechten: altijd goed. Vandaag uit blik, over van vakantie.
Meneer en mevrouw iKer aten, neen, vraten al eentje in Frankrijk. Heerlijk!
Maar deze, deze was niet oké.
Derhalve: in de kliko ermee.
Gatver.
Vandaag Paella uit blik.
Hoe of waar je paella eet, het smaakt altijd! Uit blik, vroeger had je een Iglo diepvriesmaaltijd, of nu die Knorr wereldgerechten: altijd goed. Vandaag uit blik, over van vakantie.
Meneer en mevrouw iKer aten, neen, vraten al eentje in Frankrijk. Heerlijk!
Maar deze, deze was niet oké.
Derhalve: in de kliko ermee.
Gatver.

Extreemlinksche drammert
Re: Dagelijkse rubriek: kokkerellen met iKer
Van blikvoer kun je dan ook niet al te veel verwachten.
Re: Dagelijkse rubriek: kokkerellen met iKer
Heb eerder (franse) Paella uit blik gehad: gewoon erg goed.(klaz*) schreef:Van blikvoer kun je dan ook niet al te veel verwachten.
Extreemlinksche drammert
Wie is er online
Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 15 gasten